Φιλοσοφια

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Δημιουργούμε τη νέα γενιά επιχειρήσεων!

Ερχόμαστε να δημιουργήσουμε τη νέα εικόνα της Ελλάδας.

Μέσα από τα μάτια μας το εγχείρημα των GREEN ANGELS αποσκοπεί στο να ενώσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο για έναν κοινό περιβαλλοντικό σκοπό. Οι GREEN ANGELS θα εμπνέουμε συνεχώς και θα κινητοποιούμε δυναμικά την επιχειρηματική κοινότητα προς την ανάπτυξη μακρόπνοων στρατηγικών περιβαλλοντικής πολιτικής και δράσης.

Πρόκειται για μια εθνική προσπάθεια που πιστεύουμε ότι θα αλλάξει τα δεδομένα και θα βάλει τη χώρα μας σε σύγχρονη τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι πολίτες ολοένα και περισσότερο θέλουν επιχειρήσεις με κοινωνική υπευθυνότητα. Θέλουν επιχειρήσεις που σέβονται το περιβάλλον. Επιχειρήσεις που θέτουν την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης στο επίκεντρο της στρατηγικής τους, υιοθετώντας θετική στάση απέναντι στην περιβαλλοντική προστασία, τόσο με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγουν, όσο και με τις διαδικασίες που ακολουθούν.

 green_vision_02

 

1000 GREEN ANGELS,
1 Όραμα, 1 Στόχος

Για το σκοπό αυτό συστρατευόμαστε 1000 επιχειρήσεις και φορείς σε ολόκληρη την Ελλάδα για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της χώρας μέσα από τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής μας επίδοσης και με την ταυτόχρονη προστασία των ελληνικών δασών.

Αν έπρεπε κανείς να αποδώσει το πνεύμα και τη φιλοσοφία των GREEN ANGELS με μία εικόνα τότε αυτή θα ήταν ένα τεράστιο μωσαϊκό προσώπων, όλων εκείνων των ανθρώπων, χάρη στους οποίους η προσπάθεια αυτή γίνεται πραγματικότητα.

Αυτό είναι το όραμά μας.
Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη.

Δε μένει από το να το κάνουμε πραγματικότητα!

 

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ