ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

1η Κοινή Δράση Μελών GREEN ANGELS

1η Κοινή Δράση Μελών GREEN ANGELS

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την έναρξη του Εθνικού Χάρτη Πράσινων Δράσεων των GREEN ANGELS.

Πρόκειται για μια μεγάλη πρωτοβουλία που θέτουμε σε εφαρμογή για την αποτύπωση της περιβαλλοντικής εικόνας της Ελλάδας, την καταγραφή αναγκών, την παρουσίαση προτάσεων και τη συνεργασία των GREEN ANGELS με φορείς, σχολεία και περιβαλλοντικές οργανώσεις, στα πλαίσια δημιουργίας μιας κοινής περιβαλλοντικής στρατηγικής και δράσης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα εγκαινιαστεί με την 1η Κοινή Δράση Μελών GREEN ANGELS που έχει προγραμματιστεί στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

Στο σύνολό της, η πρωτοβουλία μας αυτή, φιλοδοξεί να δώσει ζωή σε 1.000 έλατα στην περιοχή του Δρυμού, που επλήγει από την καταστροφική πυρκαγιά το 2007 αλλά και να συντηρήσει την αφομοίωση των δενδρυλλίων στο περιβάλλον αυτό, τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες προετοιμασίας του χώρου αναδάσωσης, στην περιοχή που επλήγει από την καταστροφική πυρκαγιά του 2007.

Η δράση πραγματοποιείται με πόρους των GREEN ANGELS, και αποτελεί την πρώτη από τις προγραμματικές ενέργειες της κοινότητας για τη συντονισμένη βελτίωση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος της Ελλάδας.

 

 

 

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ