ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

1η Πράσινη Αποστολή 2017

Μετατρέπουμε τα Πλαστικά Καπάκια σε Αναπηρικά Αμαξίδια!

Η Κοινότητά μας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή», έχει θέσει σε εφαρμογή την 1η Πράσινη Αποστολή για το 2017, «Συλλέγουμε Πλαστικά Καπάκια για καλό σκοπό», με την οποία στοχεύουμε, αρχικά, στην ανακύκλωση πλαστικών καπακίων που συλλέγουμε από τις Εταιρείες Μέλη μας και στη συνέχεια στη «μετατροπή» τους σε αναπηρικά αμαξίδια τα οποία και θα προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία, εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό της κοινότητας για την προστασία του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα συνδέεται άρρηκτα με τον περιβαλλοντικό στόχο της ανακύκλωσης. Ταυτόχρονα, λόγω του κοινωνικού της χαρακτήρα, αποκτά και μια ιδιαίτερη συμβολικότητα ως μια σπουδαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η ολοκλήρωση της αποστολής θα πραγματοποιηθεί τους προσεχείς 3 μήνες, και θα κορυφωθεί στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης όπου θα παραδοθούν τα πρώτα αναπηρικά αμαξίδια μαζί με συνεργαζόμενους φορείς και δήμους. Παράλληλα θα επιβραβευτούν οι Θεσμικοί Φορείς που μέσω της πολύτιμης συμμετοχής τους, ήδη αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία της κοινότητας μας.

Mείνετε Συντονισμένοι!

 

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ