ΜΕΛΗ

GREENiT Environmental

Επωνυμία εταιρείας: GREENiT Environmental
Έδρα γραφείων: Μάρνη 4, 104 33 Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 210-8232703, (+30) 2108832588
Emal: info@greenit.org.gr
Εταιρική ιστοσελίδα: www.greenit.org.gr
Κλάδος δραστηριότητας: Περιβαλλοντικές υπηρεσίες – Διαχείριση αποβλήτων


Εταιρικό προφίλ

Η GREENiT Environmental αποτελεί το σύγχρονο Όμιλο που οραματίζεται, σχεδιάζει και υλοποιεί την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιβαλλοντικής πολιτικής και στρατηγικής, της βιώσιμης ανάπτυξης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Εφαρμόζει και διαδίδει το υπεύθυνο επιχειρείν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με καινοτόμες περιβαλλοντικές λύσεις, με ολοκληρωμένα προγράμματα οικολογικής διαχείρισης, με στοχευμένες δράσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η GREENiT Environmental είναι σε θέση να μελετήσει, να οργανώσει και να θέσει σε εφαρμογή οποιοδήποτε επιχειρησιακό σχέδιο ξεκινώντας από απλές συμβουλευτικές υπηρεσίες μέχρι και το πιο πολύπλοκο, καινοτόμο και οργανωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής διαχείρισης , πάντα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη.

Αναπτύσσει το πρώτο σύγχρονο δίκτυο επιχειρηματικών φορέων και οργανισμών που επιθυμούν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα διαθέτοντας μια δυναμική ομάδα από ειδικό προσωπικό, τεχνικούς συμβούλους, επιστήμονες, ερευνητές και μελετητές, με εξειδίκευση στα θέματα αειφόρου σχεδιασμού, περιβαλλοντικής πολιτικής, πράσινης οικονομίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στόχος της μεγάλης γκάμας των υπηρεσιών που προσφέρει είναι να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο και μόνιμο συνεργάτη για κάθε περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιχείρηση, στο πρόσωπο του οποίου θα βρίσκει λύσεις τόσο σε κάθε στάδιο της καθημερινής λειτουργίας της, όσο και στον σχεδιασμό καινοτόμων εφαρμογών και πρακτικών προστιθέμενης αξίας με βασικό γνώμονα πάντα τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη.


Πιστοποιήσεις

  • Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.
  • Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 14001.
  • Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 14064.

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ