ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την Ελλάδα να ξεχωρίσει!

Το εγχείρημα των GREEN ANGELS αποτελεί μια πρωτοβουλία της ICAP και της GREENiT Environmental  που από κοινού οραματίστηκαν τη  συμμαχία του επιχειρηματικού κόσμου, αποτελώντας ιδρυτικά μέλη της Κοινότητας.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία ανθρώπων που οραματίζονται τη βιώσιμη ανάπτυξη, αναπτύσσεται Πρότυπος Πράσινος Μηχανισμός από επιστήμονες, ερευνητές, μελετητές, περιβαλλοντολόγους, συμβούλους επιχειρήσεων και οικονομολόγους με εξειδίκευση στους τομείς του αειφόρου σχεδιασμού, της περιβαλλοντικής πολιτικής, της πράσινης οικονομίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στόχος είναι η βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα, με εστίαση σε θέματα στρατηγικής, διαδικασιών, βελτίωσης κόστους και κανονιστικής συμμόρφωσης σχετιζόμενων με την περιβαλλοντική πολιτική.

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά επιχειρήσεων!

 

 

H ICAP είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Σε κάθε κρίκο της επιχειρηματικής αλυσίδας αντιστοιχεί μια υπηρεσία της ICAP, από τη Μελέτη Σκοπιμότητας κατά την ίδρυση της επιχείρησης, έως τη Στρατηγική και Οργάνωση, τη Στελέχωσή της σε Ανθρώπινο Δυναμικό, την Τεχνολογία, την Έρευνα Αγοράς, τη συνεχή παροχή Επιχειρηματικών Πληροφοριών, τη Διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου καθώς και τη διάθεση λύσεων Outsourcing.

www.icap.gr

 
omada_greenit

Η GREENiT ENVIRONMENTAL αποτελεί το σύγχρονο Όμιλο που οραματίζεται, σχεδιάζει και υλοποιεί την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιβαλλοντικής πολιτικής και στρατηγικής, της βιώσιμης ανάπτυξης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με καινοτόμες περιβαλλοντικές λύσεις, ολοκληρωμένα προγράμματα οικολογικής διαχείρισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

www.greenit.org.gr

 

 

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ