ΜΕΛΗ

ICAP

Επωνυμία εταιρείας: ICAP
Έδρα γραφείων: Λεωφ.Ελευθερίου Βενιζέλου 2, 176 76 Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 210 7200 000
Email: icap@icap.gr
Εταιρική ιστοσελίδα: http://www.icap.gr/
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες επιχειρηματικής δραστηριότητας


Εταιρικό προφίλ

H ICAP είναι ένας πολυσχιδής και ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Παροχής Β2Β Υπηρεσιών, με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσω 16 συνολικά εταιρειών σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Κύπρο.

Από το 2007, ισχυρό πλειοψηφικό πακέτο μετοχών κατέχει το SEEF fund της Global Finance, της μεγαλύτερης εταιρείας ιδιωτικών κεφαλαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ συμμετέχει και η Coface, ένας εκ των μεγαλυτέρων παγκοσμίως ομίλων Ασφάλισης Πιστώσεων.

Όραμα του Ομίλου είναι να αποτελεί τον πιο πετυχημένο Όμιλο Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την πρώτη επιλογή αυτών (γνωστή ως “Your Business Partner”), προσφέροντας καινοτόμες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών προκλήσεων.

Σε κάθε κρίκο της επιχειρηματικής αλυσίδας αντιστοιχεί μια υπηρεσία της ICAP: Credit Risc Services, Marketing and Sales Solutions, Management Consulting, People and Employment Solutions.

Η ICAP έχει 1.100 άτομα προσωπικό που διαθέτουν την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, τις ικανότητες και τον ενθουσιασμό για να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας. Επιπρόσθετα, ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους σε εγκαταστάσεις πελατών μας, μέσω των υπηρεσιών Employment Solutions.

Η επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων στην ICAP αποτελεί μία από τις πέντε εταιρικές μας αξίες. Με προγράμματα διαρκούς εκπαίδευσης και επιβράβευσης, η ICAP εξασφαλίζει όχι μόνο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας, αλλά και την επαγγελματική ικανοποίηση των εργαζομένων μας. Στρατηγικός μας, λοιπόν, στόχος είναι να διακρινόμαστε ως Εργοδότης Επιλογής και με χαρά διαπιστώνουμε ότι οι άνθρωποί μας παραμένουν στην ICAP πολλά περισσότερα χρόνια σε σχέση με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, και αξιοποιούν τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία τους ώστε να εξελιχθούν μαζί με τον Όμιλο.

Mπορείτε να δείτε την παρουσίαση του Ομίλου Εταιρειών ICAP, εδώ.


Βραβεύσεις – Διακρίσεις

  • H ICAP Advisory απέσπασε το 2017 το ασημένιο βραβείο στα IMPACT BITE Awards.
  • Η ICAP το 2016 αναδείχθηκε ως «SUPERBRAND» στην Ελλάδα (όπου και ψηφίστηκε 1η στην ευρεία κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες»).
  • Η ICAP το 2016 απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards.
  • Η ICAP έλαβε για το 2012 το βραβείο Ruban d’Honneur από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό European Business Awards.

Πιστοποιήσεις

  • Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Ποιότητας ISO 9001.

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ