ΜΕΛΗ

JOHNSON & JOHNSON

Επωνυμία εταιρείας: Johnson & Johnson
Έδρα γραφείων: Επιδαύρου 4, Μαρούσι 151 25
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 210 687 5555
Εταιρική ιστοσελίδα: https://www.johnsonsbaby.gr/
Κλάδος δραστηριότητας: Φαρμακευτικός κλάδος


Εταιρικό προφίλ

Η Johnson & Johnson είναι ένας Όμιλος εταιρειών που έχουν αγκαλιάσει την έρευνα και την επιστήμη, φέρνοντας καινοτόμες ιδέες, υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα με σκοπό τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων. Οι εταιρείες του Ομίλου της Johnson & Johnson αποτελεί:

  • Την έκτη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων υγείας στον κόσμο.
  • Την πιο ολοκληρωμένη επιχείρηση στον κόσμο στον τομέα της εμπορίας ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων.
  • Την πέμπτη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην Παρασκευή και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων.

Η έδρα του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται στην περιοχή του New Brunswick στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Η Johnson & Johnson έχει 198 εταιρείες σε 54 χώρες του κόσμου, απασχολώντας 106.100 εργαζόμενους και πουλώντας τα προϊόντα της σε πάνω από 175 χώρες.
Στην Ελλάδα η Johnson & Johnson ιδρύθηκε το 1975 και εμπορεύεται καταναλωτικά και ιατρικά προϊόντα, πολλά από τα οποία παράγονται στο εργοστάσιο της στη Μάνδρα Αττικής.

Η Johnson & Johnson δραστηριοποιείται στον ευρύτερο βιομηχανικό κλάδο της παρασκευής και εμπορίας φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, όπως αυτά παρουσιάζονται στην παρακάτω ενότητα.

Η Johnson & Johnson δραστηριοποιείται στις αγορές καταναλωτικών, φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων. Από τη δεκαετία του ’60 τα ιατρικά προϊόντα της Johnson & Johnson διατίθενται στην ελληνική αγορά μέσω των επίσημων αποκλειστικών αντιπροσώπων. Το 1981 ξεκινά να λειτουργεί το Τμήμα Ιατρικών Προϊόντων στην Johnson & Johnson Hellas. Το 1991 η Johnson & Johnson Hellas Ιατρικά Προϊόντα ξεκινά να λειτουργεί ως ξεχωριστή διοικητική μονάδα. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της στην Ελλάδα έχοντας επιδείξει μία σημαντική και συνεχή ανοδική πορεία. Απασχολεί 100 άτομα στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών και Οικονομικού Τμήματος.


 

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ