ΜΕΛΗ

Καλωσορίζουμε τη ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ στα Μέλη μας

Καλωσορίζουμε τη ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ στα Μέλη μας

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, στα πλαίσια των πρακτικών της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη διαρκή της δέσμευση για συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη με ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο του ανθρώπινου δυναμικού της όσο και της κοινωνίας γενικότερα, αγκαλιάζει το Εθνικό Εγχείρημα των GREEN ANGELS, συμμετέχοντας ενεργά στη συντονισμένη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Ελλάδας και δηλώνοντας το ενδιαφέρον της όχι μόνο για την ανάπτυξή της αλλά και για τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπό της.

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Προετοιμάζεται για να σιτίζει καθημερινά 60.000 άτομα στην Αθήνα και 30.000 άτομα στην Κρήτη. Καλύπτει επισιτιστικές ανάγκες βιομηχανικών εταιρειών, εταιρειών παροχής υπηρεσιών, νοσοκομειακών μονάδων, στρατιωτικών εγκαταστάσεων και εκπαιδευτικών οργανισμών, κατασκηνώσεων κλπ.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι GREEN ANGELS και η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, θα υλοποιήσουν από κοινού, πράσινες δράσεις αλλά και θα προβούν σε πρωτοβουλίες για την ενημέρωση της ευρύτερης κοινωνίας των πολιτών, περί της Κλιματικής αλλαγής και των πρακτικών που μπορούμε όλοι να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας.

Σχετικά με την κοινή αυτή πρωτοβουλία η Marketing Manager της Γευσήνους, κα. Δασύρα Χρύσα, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η περιβαλλοντική εκπαίδευση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, η λήψη μέτρων με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των ρύπων και η αξιοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας είναι οι 3 βασικοί πυλώνες που πρέπει να ακολουθήσουμε και να διαδώσουμε ώστε να διατηρήσουμε τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και να βοηθήσουμε στην προστασία του. Ο συντονισμός «πράσινων» ενεργειών θα σώσει όχι μόνο το περιβάλλον αλλά και την ποιότητα ζωής μας, που καταστρέφεται καθημερινά.»
Oι Δρ. Ανδρέας Τυράκης και κ. Θεοφάνης Ξουλεής, General Community Managers των GREEN ANGELS, σημειώνoυν σε δηλώσεις τους: «Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε τη ΓΕΥΣΗΝΟΣ στη μεγάλη οικογένεια των GREEN ANGELS. Μέσα από τα μάτια μας το εγχείρημα των GREEN ANGELS αποσκοπεί στο να ενώσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο για έναν κοινό περιβαλλοντικό σκοπό, βελτιώνοντας στην πράξη τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις και ενισχύοντας την κοινωνία των πολιτών. Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ το αποδεικνύει αυτό καθημερινά μέσα από το έργο, τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την Ελλάδα να ξεχωρίσει».

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ