ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την Ελλάδα να ξεχωρίσει

Σας καλωσορίζουμε στον όμορφο κόσμο των GREEN ANGELS 

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την Ελλάδα να ξεχωρίσει!

Μέσα από τους GREEN ANGELS ερχόμαστε να δημιουργήσουμε τη νέα εικόνα της Ελλάδας.  Tην εικόνα της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Την εικόνα της  εταιρικής ευθύνης. Την εικόνα των επιχειρηματιών και των ανθρώπων εκείνων που κάνουν πράξη την προστασία του περιβάλλοντος.

Για τον σκοπό αυτό συστρατευόμαστε 1000 GREEN ANGELS σε ολόκληρη την Ελλάδα για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της χώρας μέσα από τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής μας επίδοσης και με την ταυτόχρονη προστασία των ελληνικών δασών.

Βελτιώνουμε την εικόνα των επιχειρήσεων παρέχοντας όλα τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες με σκοπό τη συνεχή και μετρήσιμη περιβαλλοντική αναβάθμισή τους. Ταυτόχρονα με την περιβαλλοντική αναβάθμιση οι εταιρείες μειώνουν τα κόστη τους και ενισχύουν την εταιρική τους απόδοση μέσω βελτιστοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών που ακολουθούν.    
O κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP και Πρόεδρος της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων, δηλώνει:

”Μέσα από τα μάτια μας, το εγχείρημα των GREEN ANGELS αποσκοπεί στο να ενώσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο για έναν κοινό περιβαλλοντικό σκοπό. Οι GREEN ANGELS θα εμπνέουμε συνεχώς και θα κινητοποιούμε δυναμικά την επιχειρηματική κοινότητα προς την ανάπτυξη μακρόπνοων στρατηγικών περιβαλλοντικής πολιτικής και δράσης. ”

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των GREEN ANGELS πραγματοποιείται με την υποστήριξη και τη συμμετοχή ειδικής ομάδας αποτελούμενης  από καταξιωμένους και επιτυχημένους επαγγελματίες και επιστήμονες του χώρου.

Ο επικεφαλής της Ομάδας και Διευθύνων Σύμβουλος της GREENiT Environmental, κ. Θεοφάνης Ξουλεής, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία δηλώνοντας: 

‘’Οραματιστήκαμε  τη  συμμαχία του επιχειρηματικού κόσμου καθώς πιστεύουμε πως  οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από μέγεθος ή κλάδο δραστηριότητας, μπορούμε να πρωτοστατήσουμε στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, χωρίς να θυσιάζουμε την κερδοφορία ή την ανταγωνιστικότητά μας.  Μετά από χρόνια προετοιμασιών, είμαστε εδώ για να συνδυάσουμε τη θεωρία με την πράξη ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το ελληνικό πράσινο επιχειρείν. Με εξειδικευμένες ομάδες εργασίας υλοποιούμε στην πράξη ενέργειες περιβαλλοντικής πολιτικής  με εστίαση σε θέματα στρατηγικής, διαδικασιών, βελτίωσης κόστους και κανονιστικής συμμόρφωσης σχετιζόμενων με την περιβαλλοντική πολιτική.’’

H πρωτοβουλία των GREEN ANGELS  αποσκοπεί στο να κινητοποιήσει δυναμικά την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα προς την στροφή σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας και ανάπτυξης με άξονα το περιβάλλον.
Μείνετε συντονισμένοι!

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ