ΜΕΛΗ

UPCOM

Επωνυμία εταιρείας: UPCOM
Έδρα γραφείων: Σουλίου 2 & Λεωφ. Βουλιαγμένης 324, 173 42 Αγ. Δημήτριος, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 210 9913930
Email: info@upcom.eu
Εταιρική ιστοσελίδα: https://www.upcom.eu/el/
Κλάδος δραστηριότητας: Τεχνολογία – Πληροφορική


Εταιρικό προφίλ

Η Upcom είναι μια δυναμική εταιρεία τεχνολογίας πληροφορικής, η οποία προσφέρει λύσεις εταιρικών εφαρμογών, φορητών συσκευών, υποστήριξης IT και υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις Βρυξέλλες του Βελγίου, το 1997. Η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον στον τομέα της ανάπτυξης Java/J2EE και .Net, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών IT σε τελικούς πελάτες και στην ευρύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των επιχειρηματικών μονάδων και των μονάδων τεχνολογίας πληροφορικής. Στις αρχές του 2007, η εταιρεία επεκτάθηκε στην Αθήνα, στην Ελλάδα, όπου πλέον λαμβάνει χώρα και το μεγαλύτερο κομμάτι του προγραμματισμού. Από το 2008, ο κύκλος εργασιών μας αυξάνεται διαρκώς, ενώ τα κέρδη συνοδεύονται πάντα από θετικό πρόσημο. Προς το παρόν, πάνω από 25 υπάλληλοι και 10 εξωτερικοί συνεργάτες συνιστούν το εργατικό δυναμικό της Upcom.

Στην εταιρία μας η εκτέλεση σύμφωνα με το προκαθορισμένο σχέδιο δεν είναι αρκετή! Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας πριν ακόμη γίνουν ανάγκες. Ο απώτερος στόχος μας είναι να φέρνουμε μαζί την επιχείρηση και την πληροφορική, “Bring business and it together” για τα οφέλη της οργάνωσης και της εύρυθμης λειτουργίας των έργων, όλων μας των πελατών.

Αν κάτι μας διακρίνει ως εταιρία, αυτό είναι οι βασικές αξίες που διατηρούμε εταιρικά τις οποίες σεβόμαστε ανελλιπώς και τηρούμε σε καθημερινό επίπεδο.

Μια απο τις βασικότερες αξίες μας, είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη διάσταση, η οποία θεωρείται υψηλότερη προτεραιότητα απ’ όλες τις άλλες και αυτό είναι εάν από τα βασικότερα συστατικά της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας μας. Ο σεβασμός των υπάλληλων αναμένεται, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική του θέση και έτσι η πλήρως καταρτισμένη ομάδα της Upcom μπορεί και φέρει εις πέρας ολες της τις δραστηριότητες.

Στην εταιρία μας, όλες οι επαγγελματικές υπηρεσίες παρέχονται σύμφωνα με την εκπαίδευση και την προηγούμενη εμπειρία των υπαλλήλων μας. Κάθε δραστηριότητα λαμβάνει πάντα υπόψη τις απαιτήσεις των τριών μεγάλων μερών που συμμετέχουν στο έργο: τον πελάτη, τον πάροχο υπηρεσιών και τη κοινωνία συνολικά. Η συνεχής (αυτο) κατάρτιση των υπαλλήλων μας  αναμένεται να διατηρήσει τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες.

Τα τελευταία χρόνια η Upcom, έχει υλοποιήσει λύσεις για οργανισμούς (διεθνής η εγχώριους), κυβερνήσεις, τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, ασφαλιστικούς οργανισμούς, εταιρίες στον χώρο του τουρισμού και των μεταφορών, καθώς και μεγάλους intergrators της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κύριες δραστηριότητες είναι η ανάπτυξη εφαρμογών κατά παραγγελία, η ενοικίαση προσωπικού σε τρίτες εταιρίες, η υποστήριξη μηχανογραφικών λύσεων και η συμβουλευτική στον χώρο της πληροφορικής

Xωρες εξαγωγής είναι κυρίως το Bέλγιο, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία και ΗΠΑ.

Στόχος μας είναι η επίτευξη της αριστείας, της ποιότητας και της οικονομικής αποδοτικότητας αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας όλων των υπηρεσιών μας! Για τον λόγο αυτό ,στην Upcom ειδικευόμαστε σε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και μεθοδολογίες και υιοθετούμε τη μέθοδο Agile κατά την ανάπτυξη των έργων μας.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται περισσότερο η Upcom είναι οι εξής:

  • SOA, BPM, Java, Analysis, Technical Management, HTML5, NET, Mobile apps development, Digital Communication, Enterprise Applications, E- Shop.

Βραβεύσεις – Διακρίσεις

  • Χρυσό βραβείο: “Mobile Excellence Award 2016”.
  • Χάλκινο βραβείο: ”Top Services Export Company 2018”.

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ