ΜΕΛΗ

XEROX HELLAS

Επωνυμία εταιρείας: Xerox Hellas
Έδρα γραφείων: Λεωφόρος Συγγρού 127, 117 45, Αθήνα, Αττική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 210 9307000
Εταιρική ιστοσελίδα: http://www.xerox.com/index/elgr.html
Κλάδος δραστηριότητας: Κλάδος Εκτυπώσεων


Εταιρικό προφίλ

Η Xerox Hellas από το ίδρυσή της το 1972, οδηγεί την Ελληνική αγορά στους δρόμους της τεχνολογικής εξέλιξης με πρωτοποριακά προϊόντα, τεχνολογίες και σύγχρονους τρόπους ποιοτικού Management.

Απασχολεί 130 ανθρώπους, εκπαιδευόμενους σε όλους τους τομείς προϊόντων, υπηρεσιών και διοίκησης. Διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης που καλύπτει όλη την Ελλάδα µέσω 22 αντιπροσώπων και πολλών μεταπωλητών.
Θεωρώντας τη μέριμνα για το περιβάλλον ως μια από τις θεμελιώδεις αρχές της, η Xerox Hellas αντιμετωπίζει κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της µε υπεύθυνο τρόπο, ώστε να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Xerox Hellas δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδος της πληροφορικής και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο τομέα.

Η Xerox Hellas διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη και καινοτόμο μηχανημάτων και λογισµικών για τη διαχείριση και παραγωγή εγγράφων, καθώς και ένα ευρύ φάσµα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψηφιοποίηση εγγράφων, διαχείριση περιεχομένου και υπηρεσίες outsourcing.


Περιβάλλον, υγεία & ασφάλεια στη Xerox

  • Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στα προϊόντα της Xerox.
  • Προστασία της βιοποικιλότητας και των δασών της γης.
  • Καθαρή ατμόσφαιρα και καθαρό νερό χάρις στη μη τοξική παραγωγή της Xerox.
  • Πρόληψη και διαχείριση αποβλήτων.

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ